VIDEOITA

STORA ENSO – VARKAUDEN TEHTAAT

Kun Stora Enson Varkauden tehdas lopetti paperituotannon ja siirtyi tuottamaan kartonkia, sain olla mukana dokumentoimassa tätä prosessia. Kuvasin videota ja valokuvia eri työvaiheista ja tehdasalue ihmisineen tuli hyvin tutuksi.

Koostin projektin aikana kuvaamistani materiaaleista videon, joka näytettiin uuden linjaston vihkiäisissä 29.4.2016.

 

RIIKINVOIMA OY

Riikinvoiman ekovoimalaitos on Suomen ympäristöystävällisin ekovoimalaitos, joka tuottaa kaukolämpöä ja sähköä kierrätykseen kelpaamattomasta polttokelpoisesta jätteestä.

On ollut upeaa päästä todistamaan tämän laitoksen syntyä. Kun ensimmäisen kerran kävin ottamassa valokuvia työmaalla, oli paikalla vain betonivalu. Olen tehnyt Riikinvoimalle useita videoita eri käyttötarkoituksiin, sekä olen kuvannut heille paljon kuvamateriaalia mm. laitoksesta kertovaa kirjaa varten. Alla muutama videoista.

 

BEST LINE OY

Best Line oy on varkautelainen yritys, joka tuottaa yksittäis- ja piensarjamuotoista koneistuspalvelua ja laitevalmistusta teollisuuden tuotteisiin tai laitekokonaisuuksiin modernin konekannan ja ajanmukaisten valmistusmenetelmien avulla.

Massiivisten kappaleiden koneistuksen kuvaaminen on ollut todella mielenkiintoinen kokemus. Sen lisäksi, että tuotan markkinointimateriaalia yrityksille, opin joka reissulta itsekin jotain uutta kyseisestä alasta.

 

 

Scroll Up